MAIL

AICI VA PUTETI INSCRIE PE ACEST BLOG DACA SUNTETI CU SUFLETUL ALATURI DE NOI!

VA ROG INSCRIETI-VA AICI PENTRU A PUTEA COMUNICA !

duminică, 23 octombrie 2011

O REVOLUTIE NATIONALISTA?IMI PARE RAU....

    Frati Români nu am mai scris de ceva timp la blog , dar cred ca a venit momentul sa scriu din ce in ce mai des , deoarece exista multi oameni cu suflet Românesc autentic care vor binele tarii.
   A vrea binele tarii tale nu inseamna a vrea raul altor tari , iar acum in multe tari ale lumii miscarile nationaliste cresc in sondaje , am auzit la un post de stiri :" miscarile nationaliste cresc alarmant"
   Cum sa fie alarmant ca miscarile nationaliste cresc in sondaje?
   Sau poate este normal ca in noile idei ale acestor ani , revolutiile sa se faca platind  ajutor din exterior ?
   Vreau sa clarific cativa termeni pentru a fi clar, respectand dex-ul:
Nationalist = Doctrină politică bazată pe apărarea  a drepturilor și aspirațiilor naționale.
Revolutie =  Schimbare bruscă și de obicei violentă a structurilor sociale, economice și politice ale unui regim dat
        Revolutie nationalista ar fi eu cred o schimbare brusca ( nu trebuie sa fie violenta ) a structurilor sociale , economice si politice printr-o doctrina bazata pe apararea drepturilor si aspiratiilor nationale .
     Putem schimba pamantul de jos in sus : ne schimbam noi ca oameni , schimbam orasul , schimbam tara etc....
    Sufar pentru  România si mi se pare normal sa nu pot fi vesel atat timp cat tara in care stramosii mei au murit , si au sfintit pamantul nu poate sa fie libera.
   Nu mai credeti ca suntem liberi :aveti prieteni la munca in alte tari?aveti cunostiinte care nu au ce manca?aveti o bucata de tara peste celalalt mal de prut?
    Imi pare rau ca nu exista unitate in aceasta tara ... imi pare rau ca multi romani nu cred in rosul acestei tari... imi pare  rau ca romanii culeg capsunile spaniolilor ... imi pare rau ca multi privesc in jos cand spun ca sunt Români ... imi pare rau ca altii ne exploateaza resursele si batranii stau in case fara caldura.... imi pare rau ca tinerii romani cresc fara de parinti in perioada adolescentei... imi pare rau ca mormintele sunt pline de buruieni....
   Unitate acestui neam in momentele cruciale ia dat forta ... iar unde se intalnesc oameni intru credinta , acolo si Dumnezeu este intre ei...
    Ar trebui sa nu mai amanam ....ar trebui sa ne unim ... ar trebui sa vedem ca România mai poate fi a noastra... ar trebui sa vedem ca nu facem un pacat incercand sa ne luam tara inapoi ... ar trebui sa vedem ca atunci cand toti Românii vor fi acasa uniti tara se va urca...ar trebui sa vedem ca daca tara ar ajunge unde trebuie si fratii nostri plecati din tara s-ar intoarce...ar trebui sa vedem ca Dumnezeu ne iubeste , uitandu-ne la tara aceasta ....ar trebui sa avem carte de vizita pe care sa scrie :
Crestin ortodox roman....
     Multi spun ca România se afla pe marginea prapastiei ...este o minciuna , România este in prapastie , iar groapa a fost sapata de cei ce vor sa ne ia resursele ....
    Nu spun sa nu se exploateze resursele tarii , dar sa se exploateze de România si statul Român sa ia banii...
    Nu cred ca România este pierduta, sufletul Românesc are radacini prea adanci in acest pamant, numai ca nu vom mai avea pamant pentru radacini ...
    Frati Români daca doriti sa ne adunam sunt langa voi ... daca doriti dezbinare , considerati ca nu exist...
    Va veni vremea cand aceste cuvinte poate vor deschide un suflet de Român si atunci pot spune ca am reusit ceva..
     De astazi voi incerca sa muncesc pentru fratii Românii de pe ambele parti ale Prutului....
     Dumnezeu sa ne ajute sa duce tara asta acolo unde se cuvine sa fie !
     Cu Dumnezeu inainte!