MAIL

AICI VA PUTETI INSCRIE PE ACEST BLOG DACA SUNTETI CU SUFLETUL ALATURI DE NOI!

VA ROG INSCRIETI-VA AICI PENTRU A PUTEA COMUNICA !

joi, 8 decembrie 2011

Cancerul societatii Românesti

   România este o tara in care toti hotii ne dicteaza legile , toti asteptam ca altii sa ne faca la noi curateni.
   Fiecare generatie dupa al doilea razboi mondial asteapta un ajutor ce nu va veni niciodata : ba americanii , ba cei de la uniunea europeana.
    Chiar nu suntem in stare sa facem curat in tara?
    Ce e cel mai interesant ca nici oamenii care isi exprima dorinta pe internet ca vor sa schimbe tara stau doar si arunca vorbe pe internet.
    Ce opreste oare unitatea celor care vor sa schimbe tara?
    Atitudinea crestina este cea de lupta si de corectitudine , vizita lui Iisus la Templu arata atitudinea corecta "

  " În Templu a găsit pe cei ce vindeau boi, oi şi porumbei şi pe schimbătorii de bani şezând jos. (15) A făcut un bici de ştreanguri şi i-a scos pe toţi afară din Templu, împreună cu oile şi boii; a vărsat banii schimbătorilor şi le-a răsturnat mesele.  (16) Şi a zis celor ce vindeau porumbei: “Ieşiţi toţi de aici şi nu faceţi din casa Tatălui Meu un loc de comerţ.” (17)"
     Daca am compara Romania cu templul cei care faceau bisnita in templu veneau cu boii si oile de acasa , pe cand in Romania se vand icoanele din templu , geamurile , usa  si mai nou se negociaza bucati din templu cu cei care au terenuri langa.
     Multi "intelectuali"  Români au un singur scop : sa le mearga bine lor nefiind constienti ca urmasii lor nu vor merge prin tunel pana la scoala sau pana la cumparaturi.
     Multi "intelectuali"  Români sunt ce care spun : imi fac curat in curte si arunc totul la poarta , de acolo nu mai este propietatea mea.
     Asta a distrus tara , faptul ca cei care sunt numiti de mase "intelectuali"  Români nu au avut curajul sa lupte , sa se ridice si s-au aliat mereu cu cei aflati la conducere.
    In loc sa indrepte o societate stramba s-au strambat si ei dupa ea , tinandu-ne prelegeri ca vina este a  Românilor ca nu sunt germani sau japonezi.
    Eu nu vreau sa fiu nici japonez si nici german , eu vreau sa fiu Român, iar daca ei isi doresc sa fie altceva decat Români se pot muta usor in Germania sau Japonia.
     România are o sansa imensa prin faptul ca are teren agricol.
     Noi am fost manipulati ca "va fi mai bine " si apoi " va fi mai bine , dar acum mai este o perioada trecatoare" si apo " va fi mai bine deja se vad semne ".....
      In România traim "va fi mai bine " mereu amanat .
      Cand avem atatea resurse natural si oamenii traiesc in saracie sau muncesc in call- center de luni pana sambata , doar ca sa plateasca o chirie si sa manance , ma apuca un sentiment ciudat de mila si ura in acelasi timp.
      Exista la noi in tara un sentiment  nou " frica de  unitate"
      De astazi inainte voi vorbi si despre clasa politica romaneasca , acea parte a societatii care o duce bine indiferent de ceea ce se intampla in tara , acea parte a societatii in care daca ai onoare poti patrunde doar din greseala.
       Exista tari in care dupa ce termina liceul elevii sunt dusi sa jure la mormintele eroilor ca nu-si vor bate joc de tara lor si de neamul lor , la noi clasa politica face invers.
       Televiziunile joaca cel mai important rol in Unitatea Neamului, dar le frica sa isi asume acest rol?
       Daca o televiziune ar avea curajul sa priveasca spre Români si sa-i ajute in aceasta agonie sa ne uneasca , acel om sau emisiune va fi mai devreme sau mai tarziu un nume in cultura noastra Româneasca ...
      Nu vreau sa plec din tara , nu vreau sa mor pe alt pamant , vreau ca România sa ramana România... 
      


   
   

joi, 1 decembrie 2011

1 Decembrie - La multi ani , frati Români !

   Români astazi este ziua noastra.
   Desi tara este insangerata , sufletul nostru trebuie sa se gandeasca la strabunicii nostri care au murit pe front pentru idealul national.
   Sufletul nostru trebuie sa se gandeasca la Burebista , Mihai Viteazul , Maresalul Ion Antonescu , dar si la marele nostru Mihai Eminescu.
   Românii de pe ambele parti ale Prutului trebuie sa fie fericiti astazi. 
   Nu va uitati neamul.
   1 Decembrie nu trebuie sa fie doar o sarbatoare , trebuie sa fie un inceput.
   Cum unii au 1 ianuarie inceputul noului an , noi avem 1 Decembrie.
   Nu va fie rusine sa spuneti ca sunt Români.
   Avem un destin , o tara , o istorie, o credinta si o mandrie.
   Astazi este 1 Decembrie , rugati-va pentru bunicii si strabunicii vostri care au stat in aceasta tara si au luptat.
  Astazi aprindeti o lumanare pentru toti Românii care sunt risipiti sub glie.
  Astazi multumiti cerului ca România a implinit 93 de ani de la Unirea din 1918. 
  La multi adevarati Români si la multi ani Români !