MAIL

AICI VA PUTETI INSCRIE PE ACEST BLOG DACA SUNTETI CU SUFLETUL ALATURI DE NOI!

VA ROG INSCRIETI-VA AICI PENTRU A PUTEA COMUNICA !

joi, 21 iulie 2011

Inmormantarea Parintelui Arsenie Papacioc - Mesaje pentru Parintele Arsenie Papacioc

   Dumnezeu l-a iertat pe Parintele Arsenie Papacioc , care fizic astazi va intra in lutul Românesc pana va fi scos pentru a fi sanctificat ca Sfant Erou al Neamului Românesc.
   Posturile de televiziune nu transmit integral inmormantarea Sfantului Parinte , pentru ca este mai important sa vedem un control comercial la Chinatown sau ca o nava americana s-a intors din spatiu , moment pe care la televizor il numesc moment istoric.Nu vede nimeni ce se intampla, chiar atat de multi oameni sunt atat de usor de manipulat ?
Nu pot sa cred ca neamul nostru mai priveste cerul acum cu capul plecat.
   Doar secvente de la inmormantare pentru ca Românii sa nu vada adevaratele valori...
   Postul de televiziune Trinitas nici nu trasmite deloc.
   Mi-e scarba de acesti oameni si de fatarnicia lor cu care se cred Români.
   Sunt  mandru ca in jur de 10.000 de oameni sunt la inmormantare,dar cei care nu pot sa mearga acolo sa nu fie tristi.
    Parintele stie ca sufletul a milioane de Români este alaturi de el  si de aceea cred ca zambeste in forma spiritualizata in care se afla.
   O sa gasiti un link pentru cei interesati sa vedeti filmari de la inmormantarea Sfantului Parinte Arsenie pentru ca noi cei suflet suflet Românesc nepoluat sa nu ascultam ce ni se dicteaza.
   Cerul plange la Techirghiol , pentru ca stie ca neamul nostru sufera dupa disparitia fizica a Parintelui Arsenie Papacioc.
    Dar trebuie sa fim constienti ca in forma spiritualizata vom fi ajutati mai mult , dar trebuie si noi sa facem ceva sa nu asteptam sa pice din cer.
    Daca ascultati ce spunea Sfantul Parinte Arsenie Papacioc , el vorbea pentru neamul romanesc de unitate si de dragoste.
    Parintele a facut multe minuni in timpul vietii ,dar cred ca Parintele Arsenie Papacioc  ne va ajuta mai mult din ceruri.
    Parintele mai sta 40 de zile pe pamant si va orandui neamul acesta sa nu fie in bataia vantului ca o frunza , ci sa fie un stejar falnic care nu se inclina la bataile vantului.
     Romania are nevoie de exemple, tinerii Români au nevoie sa stie cine sunt oamenii pentru care putem sa ne numim cu mandrie Români.
     Cine vrea poate sa lase un mesaj , pentru Parintele Arsenie Papacioc la comentarii.
     Cine crede ca merita sa spuna ceva pentru marele nostru Parinte sa scrie un mesaj.
     Voi incerca sa adun aceste mesaje si sa le duc la Manastirea Techirghiol , sa le pun in folii de plastic si sa le pun ori la mormant ori sa le dau sa fie puse in camera in care a trait Parintele Arsenie Papacioc.
      Merita Parintele Nostru Arsenie Papacioc  un gand, nu va fie rusine sa scrieti.
     Trebuie facute injectii pline de curaj in neamul nostru romanesc.
      Lasati mesajul in si numele si orasul.
      Toata tara este alaturi de Sfantul Erou al Neamului Romanesc Parintele Arsenie Papacioc.    
   
   

2 comentarii:

  1. Datorita Parintelui Arsenie Papacioc , putem ridica ochii catre cer si spunem cu voce tare:Sunt mandru ca sunt Roman!Nu te vom uita Parinte!Avram Marian , Botosani

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa multumim Lui Dumnezeu ca ni la dat pe acest mare om si mare Preot sa ne lumineze mintile si sa ne luam inima in dinti si sai urmam lui.
    Sa ne uitam pe you tobe unde sunt postate filmulte cu sfintenia sa si sa incercem sa intelegem ce ne spune el acolo si mai ales sa punem in practica ce zice dumnealui acolo.
    Pe mine cuvintele lui mau trezit la realitate. Nu lam cunoscut pe acest mare om fiind din Moldova jud Neamt mai exact din orasul Roman si umbland mai tot timpul prin stainatate , imi pare rau si sunt constient ca am pierdut enorm neintalnindul.
    Sa ne plangem pe noi ca am ramas fara unul dintre putinii ramasi care ne pot indruma pe o cale mai buna si ne pot sfatui cu ceea ce inseamna intradevar BUN , DREPT si DUMNEZEIESC si sa ne bucuram pentru el pacatosul Arsenie ca a plecat la Dumenzeu unde isi va lua plata pentru tot ce a suferit (pentru noi in fine ca sa ne descopere Adevarul) si a facut bun in aceasta lume.
    Cum spunea cineva in comentariul de mai sus (Sunt mandru ca sunt roman) datorita lui . Nu te vom uita parinte Arsenie si te rugam roagate pentru noi si dane curaj cu rugaciunile tale sa infrangem valurile furtunei care se abat spre noi si spre acest neam romanesc.Donciu Ionut , din Roman (momentan rob sau mai bine zis sclav al secolului 20 in Italia)

    RăspundețiȘtergere