MAIL

AICI VA PUTETI INSCRIE PE ACEST BLOG DACA SUNTETI CU SUFLETUL ALATURI DE NOI!

VA ROG INSCRIETI-VA AICI PENTRU A PUTEA COMUNICA !

joi, 28 aprilie 2011

De ce aceasta lupta pentru România?


  Frati Români nu luptam pentru România singuri , numarul nostru creste in fiecare zi si pe email primesc din ce in ce mai multe semne de la Români adevarati.
  Numarul nostru creste fulminant pentru ca sufletul nostru are un tel , iar oamenii uniti in ganduri si in simtiri nu pot pierde .
   De acum imi voi face mai mult timp pentru a scrie pe blog , succesul nostru ne va aduce mandria de Români si o viata adevarata: noi muncim in tara noastra sa ne vindem resursele pe nimic , sa ne vindem produsele pe nimic.
   Si asa incet - incet trebuie sa lucram mai multe ore pe zi , sa lucram si in week-end si repet : lucram ca sa ne scoatem resursele si sa primim salar ca in tara noastra ne iau resursele.
   Multi au orbit si poate nu mai au nici o sansa , dar cei care vad asta , care sufera pentru România , ei sunt sansa.
   Toti cei care acum sufera pentru România , sunt Români adevarati , pentru ca stiu ca bunicii si strabunicii lor au murit pe front in loc sa fuga din aceasta tara , care a fost granita pentru multe lupte si multe imperii.
   A venit momentul , vremea ne-a scos in cale sa ne unim si sa pornim spre a recuceri România.
   Voi expune mai plastic ce s-a intamplat cu România acum: eu am o casa si o gradina ;primesc pe cineva in vizita ; acesta imi ia casa si gradina si imi da salar sa vand din casa si din gradina,iar eu ii platesc chirie.  
   Cand ne vom recupera casa si gradina vom vedea ca nu mai trebuie sa platim chirie ca avem mai mult timp liber pentru familie , ca munca ne poate aduce satisfactii pentru ca banii ne vin noua.
   Cu cat ne unim mai repede cu atat mai bine si cu atat mai repede ,vom incepe sa traim.
   Tatal meu imi zice ca suntem o generatie a amanarilor : lasa ca maine ma voi uni cu Românii adevarati , lasa ca maine ma voi implica in adevarata Românie , lasa ca maine voi incepe sa pun umarul la recuperea tarii.
   Frati Români a venit momentul in care tara are nevoie de noi , România plange, o dor ranile ; o badajam ca sa se vinedece sau o lasam in agonie ?
    Frati Români speranta exista in noi Românii adevarati si va asigur ca va veni si vremea noastra , dupa cum spunea Radu Gyr :
   
 
Îndemn la luptă

Nu dor nici luptele pierdute,

nici ranile din piept nu dor,
cum dor acele brate slute
care să lupte nu mai vor.

Cat inima în piept iti canta
ce-nseamna-n lupta-un brat rapus ?
Ce-ti pasa-n colb de-o spada franta
când te ridici cu-n steag, mai sus ?

Infrant nu esti atunci când sangeri,
nici ochii când în lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri,
sunt renuntarile la vis.

Un comentariu:

  1. Imi pare bine ca ti-am descoperit blogul, iubesc Romania si sunt mandra ca sunt roman.

    RăspundețiȘtergere