MAIL

AICI VA PUTETI INSCRIE PE ACEST BLOG DACA SUNTETI CU SUFLETUL ALATURI DE NOI!

VA ROG INSCRIETI-VA AICI PENTRU A PUTEA COMUNICA !

sâmbătă, 23 aprilie 2011

Sa pregatim invierea poporului Român !

  Poporul Român va renaste exact ca Iisus , atunci cand nu va mai crede multa lume si atunci cand ii va veni momentul.
  Poporul Român se pregateste de aceasta Inviere: a stat intr-un fel de post general de 67 ani , a suferit , nu s-a bucurat , nu a avut mancare indestulata.
   Dar poporul Român va invia in cel mai scurt timp, daca noi toti cei care simtim in suflet DRAGOSTEA DE TARA SI DE NEAM ne vom uni.
   A venit timpul frati Români sa putem zambi in tara noastra , sa nu ne mai ascundem de nimic , sa traim cu sufletul fericit pentru a putea muri zambind ca dacii.
   Nu mai este timpul sa amanam , resursele acestei tari trebuie sa ne duca la evolutie materiala si spirituala pe care toti o asteptam de prea mult timp.
   Sa nu credem ca cei care au curaj sa mai vorbeasca despre România ca pe un lucru sfant sunt doar niste smintiti care au luat-o razna.
  Altii ne fac sa credem asta si de aceea cand cineva mai crede ca in România sunt foarte multe lucruri de facut si este inca o tara bogata sa ne faca sa - l credem smintit.
  Va spun doar atat: Suprafata arabila a României - 9,427 milioane ha - reprezinta 64 la suta din suprafata agricola a Romaniei care se ridica la 14,722 milioane ha, 23 la suta din suprafata arabila a tarilor central si esteuropene si 12,6 la suta din suprafata arabila a tarilor UE. 
   Va spun doar atat : in secolul XVII 20 % din aurul mondial provenea din muntii  Apuseni , România mai are zacaminte de aur usor exploatabile evaluate la 54 de miliarde de dolari , România are zacaminte imense de uraniu si wolfram considerate resursele viitorului.
   Va spun doar atat : Frati Români un paste fericit si sa pregatim Invierea poporului Român !
   Toti cei interesati de aceasta unitate a Românilor adevarati sa se aboneze la link-ul din stanga sus . 

3 comentarii:

  1. Un articol excelent care exprima adevarul. Sincere felicitari.
    Adevarat a inviat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat a Inviat !
    Apreciere sincera pentru intentia acestui blog exprimata clar si fara ocolisuri in cateva randuri.
    Respect pentru simtamintele de dragoste de tara.
    Imi iubesc tara, am iubit-o mereu , i-am vazut frumusetile si bogatiile , insa nu am vazut oameni capabili sa-i restabileasca locul ce-l castigase pe drept intre natiile Europei inainte ca tavalugul distrugator sa "calce" peste ea.
    Putem deveni puternici doar cu Dumnezeu langa noi!
    Sa ne ajute Domnul si sa ne lumineze calea spre reusita!
    Cu noi este Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Romania poarta stigmatele lui Cristos, ea se indreapta spre Ierusalim unde va fi rastignita la fel ca si Domnul ei.Sa mergem si noi sa murim impreuna cu ea(Ioan 11:16). Romania negresit se duce dupa cum este scris dar vai de cei prin care ea este vanduta.Romania va trece prin foc si va fi curatita de zgura, oamenii materialisti se vor poticni in aceasta cruce.Romania va varsa din gura ei pe toti cei caldicei.

    RăspundețiȘtergere